i skolan..

Sitter i skolan nu, har svenska som bara är såå underbart. Känn ironin i hela meningen. Skriver en rapport om barnlitteratur, men problemet är att jag inte kan skriva rapporter, jag fattar verkligen inte.
Så ligger man efter i skolan nu också, ganska rejält kan jag säga. När jag kommer hem sen och har fixat stallet så blir det att skriva upp allt jag har att göra och fixa ett schema eller något. Kan nog vara lättare.
Så har jag en sån sjuuk träningsvärk! Hela kroppen också. Skulle res mig upp ur sängen i morse och trodde helt seriöst att jag skulle avlida. Bara för vi hade gymnastik igår, inte idrott, gymnastik. Vi skulle försöka göra kullerbyttor, hjula, stå på huvudet och jag vet inte allt. Låter inte så jobbigt men prova det i en timma så känns det dagen efter kan jag lova!
Och snart äre helg också! Haha som om, två dagar kvar, tre med den här inräknat. Aja lika bra att se det positivt! Får se vad som händer i helgen, jag ska iaf SOVA, det är väl det enda jag orkar med för tillfället.

Medans alla andra klagar så kan ju jag också följa med strömmen och säga att jag är helt SJUKT trött på snön och allt som har med vinter att göra! Längtar till sommaren, bada, sola, umgås och främst att kunna vara ute för en gångs skull! En resa till ett varmare land hade jag inte tackat nej till just nu.
Så snackas det så mycket om den globala uppvärmningen, lalala. Yeah right. Så äre säkert men just nu känns det som en global nedkylning!

Nej nu är rasten slut, lika bra att fortsätta med arbetet så det kanske blir klart någon gång iaf.

// Lisa


Ny blogg, igen.

Ja här sitter jag, igen, med en ny blogg. Vet inte hur många bloggar jag startat och stängt ner sen när jag känt att jag varken haft orken eller tiden.
Jag har lagt märke till att det är väldigt många som skapat bloggar nuförtiden, nu ska jag inte säga att jag följer strömmen, verkligen inte! Men jag sitter och läser deras bloggar och ser att de verkligen skriver av sig, om precis allt möjligt! DET är vad jag vill med den här bloggen. Ibland är man bara så himla full i huvudet och man vet varken ut eller in, så skriver man av sig och det bara flödar ut ur huvudet. Sånt känns bra efteråt.
Nu sitter ju inte jag här och säger att jag bara tänker skriva om allt som surrar i mitt huvud hela tiden, för det skulle bli världshistoriens tråkigaste blogg. Men men, ibland kommer det väl komma upp såna impulsinlägg! That's how it is! Nu ska jag försöka fixa en header och bakgrund till bloggen så får vi se hur det blir. Har aldrig lyckats bra med det förut men nu håller vi tummarna!

Toodles!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0